Streetview niet belangrijk voor uw bedrijf?  Natuurlijk wel!

Google Streetview uitgelicht.

Uw eerste indruk is goud waard.

Meer dan 96% van de mensen die online zoeken, doen dit via Google. Daarom is het erg belangrijk dat de eerste indruk van uw bedrijf zo goed mogelijk is. Een 360 graden tour helpt u hierbij. De klant kan namelijk direct vanuit de zoekmachine een kijkje nemen voor en in uw bedrijf. Zo geeft u de klant al een mooi beeld van uw bedrijf. Niet een gewoon stilstaand beeld maar een 360 graden virtuele tour waarin de klant vrij is zich te bewegen. Een eerste indruk kunt u maar 1 keer maken. Doe het goed met een 360 graden tour.

Krijg meer aandacht.

Door het toepassen van een virtuele tour gaat u meer aandacht krijgen. Het is uit diversen onderzoeken gebleken dat een virtuele tour ( 360 graden foto’s ) meer clicks opleveren. Dan bedrijven die dit soort informatie niet aanbieden. Wij nemen hierbij als voorbeeld een restaurant. De klant zoekt een restaurant. hij of zij vind de informatie via Google en kan even rondkijken. Sfeer staat de klant aan en hij zal dan eerder genegen zijn om direct een tafel te reserveren.

Wordt sneller gevonden.

Streetview is een product (onderdeel) van Google. Het inzetten van een virtuele tour verhoogd de positie in de zoekmachine van Google. Daarnaast wordt u bedrijf zo ook vindbaar op de Streetview app

Meer dan 64% van de smartphone gebruikers, gebruik de Google Maps en Streetview app om informatie op te zoeken.

Aanvulling op uw website.

Een virtuele tour kan ook in uw bestaande website verwerkt worden. Hiervoor ontvangt u de originele 360 graden foto’s gratis bij het afnemen van een Google Streetview virtuele tour. Uw website-beheerder kan deze 360 graden foto’s in uw website inbouwen.

Het kan nog eenvoudiger door een copy te maken van de url in Google.

Mocht e.e.a. hierover niet duidelijk zijn, dan bieden wij altijd een stukje ondersteuning.

Social Media

Klanten die een Virtuele Tour laten maken bij ons ontvangen alle originele 360 graden foto’s als extra digitaal via een speciale email. In tegenstelling tot veel andere fotografen leveren wij de foto’s geheel rechtenvrij. U kunt deze foto’s bijvoorbeeld via Social Media inzetten als extra reclame. Dit kost u dus helemaal niets.

Google Maps

Google Maps is een app die steeds vaker door de consument gebruikt wordt om de omgeving te verkennen (volgens laatste onderzoeken gebruikt ca. 64% van de smartphone gebruiker Google Maps). Daarnaast kan de Google Maps app gebruikt worden als routeplanner. Uw 360 graden foto tour is ook direct zichtbaar in deze app. Weer een extra goede reden om een 360 graden foto tour geschikt voor Google door ons te laten maken.

Eenmalige kosten.

Onze virtuele tours duur?
Nee, wij leveren tegen hele scherpe prijzen een complete virtuele tour. Die geschikt is voor Google Streetview / Maps. Een complete tour bij ons. Kost doorgaans minder dan een kleine advertentie in de krant (ligt na 1 dag al in de papierbak). De gemiddelde levensduur van een virtuele tour is ca. 5 jaar. 5 jaar lang 24 uur en 7 dagen per week te bereiken via verschillende kanalen op het internet. Omgerekend kost een virtuele tour, geschikt voor Google slechts een paar centen per dag.

Er zijn geen terugkerende kosten aan verbonden.

Zoals in onderstaande afbeeldingen te zien is worden de 360 graden foto tours op verschillende plaatsen binnen Google weergegeven. Als de klant naar u op zoek is via welke Google zoekprogramma dan ook. U komt met de 360 graden foto tour naar boven.

ponsioenmaps
scopri google

Google Streetview app voor op Android smartphone of tablet.

Klik op het Google Streetview logo om naar de Google Playstore te gaan.
Download the app en geniet van de mooie 360 graden tours over de hele wereld.

Android

streetview_logo

Google Streetview app voor op iPhone smartphone of tablet.

Klik op het Google Streetview logo om naar de Apple App Store te gaan.
Download the app en geniet van de mooie 360 graden tours over de hele wereld.

iPhone

streetview_logo

Hebben wij u kunnen overtuigen van het nut om een virtuele tour (360 graden foto’s) te plaatsen op Google?